ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Размисли за всеки ден от Омраам Микаел Айванхов / Omraam

12,00 лв

9,60 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Автор: Омраам Микаел Айванхов
Година: 1998
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 376

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

"Скъпоценните камъни са отражение на божествения свят. Те ни напомнят за чистотата, бистротата и съвършенството на Небето."

Омраам Михаил Иванов

 

Вие можете да подготвите вашето бъдеще от днес. С мисъл и въображение вие имате възможност да изберете най-добрата посока и да молите Небето за условия и добродетели, които ще ви позволят да се изявявате като същество на мира, добротата и светлината. Защото един ден вие непременно ще се върнете на земята. От вас и от начина, по който днес подготвяте бъдещото си съществуване, зависи какви ще се върнете и условията, при които ще живеете. Разбиранията ви за тази абсолютна истина са решаващи за вашето бъдеще.

ПРЕДГОВОР

"Всяка сутрин, преди да предприемете каквото и да е, спрете за миг, съберете мислите си, за да въдворите в себе си мир и хармония и се свържете със Създателя, като Му посветите с молитва и медитация започващия ден.
Началото е най-важното. В началото се освобождават и насочват новите сили. За да действате правилно, първо трябва да потърсите светлината. В мрака на нощта вие не се втурвате да търсите нещо, не се залавяте за някаква работа, преди да сте светнали лампата, за да можете да виждате какво правите. При всички случаи в живота на вас ви е необходимо да запалите светлината, сиреч да се съсредоточите, да съберете мислите си, за да знаете как да действате. Ако липсва светлина, вие ще се лутате наляво-надясно, ще хлопате по различни врати и няма да успеете да свърщите нищо добро.
Целият ви ден е предначертан от направлението, което давате сутрин на вашите мисли. В зависимост от това, дали сте много внимателни, или не, вие разчиствате пътя, или напротив, го задръствате с всякакви безполезни, дори вредни неща. Всеки, който изучава Науката на Посветените, знае, как да започне деня си, ако иска този ден да бъде плодотворен, изпълнен с Божията благословия, която да раздава на всички създания около него. Той знае. че от сутринта трябва да има една основна мисъл, около която през целия ден да кръжат всички други мисли.
Ако вие всеки ден имате една точно определена цел, един идеал, към който да се стремите, всички ваши действия малко по малко ще се подреждат, организират и подпомагат осъществяването на този идеал. Дори ако някои чужди, негативни мисли и чувства се изкушат да ви завладеят, те ще бъдат обърнати и заставени да служат на божествения свят. ше бъдат принудени да поемат посоката, която вие сте избрали. Така благодарение на основната мисъл, която вие от сутринта приемате в главата и сърцето си, ще можете да запишете целия ден във Великата книга на Живота.
И понеже всичко се записва, щом веднъж изживеете един прекрасен ден, един ден от вечния живот, той не само ще бъде записан, не само няма да умре, но ще се заеме да поведе след себе си останалите дни, ще ги накара да заприличат на него. Опитайте се да изживеете добре поне един ден и той ще повлияе на другите: ще ги покани, ще им поговори и ще ги убеди да станат подредени, уравновесени и хармонични като него."

Омраам Михаил Иванов

 

1  Януари


Внимавайте много за начина, по който прекарвате първия ден от новата година, защото този ден има толкова голямо значение за останалите дни от годината, колкото моментът на раждането на човека е важен за целия му живот. Животът на всеки човек е белязан от влиянието на звездите в момента на неговото раждане. Следователно развитието на един живот е заложено като зародиш още от самото му начало. В това се съдържа и смисъла на хороскопа. В една по-намалена схема първият ден на годината съдържа като зародиш развитието на всички следващи го дни. Ето защо внимавайте и изживейте този ден в просвещение, обич и хармония. Постарайте се с молитви, медитации, песни, добри мисли и чувства през целия ден да оставите върху него светли отпечатъци, които ще повлияят благотворно на всички останали дни от годината.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar