ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

ИНФОРМАЦИЯ

 

Можете да направите поръчка на книги, през сайта, на нашият имейл: info@knigi-bg.com или формата за контакт: "Връзка с нас".

Поръчки за книги се приемат 24 часа в денонощието .

В сайта няма телефон за контакт, поръчки и въпроси свързани с книгите или друго, можете да направите само, чрез посочените начини за контакт.

За да поръчате книги от сайта не е нужна регистрация, можете да направите поръчка със служебен профил, но в този случай, няма да получите автоматичен имейл-потвърждение за поръчката си. Такъв имейл-потвърждение за поръчката си, ще получите само, ако си направите регистрация в сайта.

Всички цени на книги са в български лева с включен ДДС и не включват доставката.

Чрез "търсачката" на сайта, можете да търсите книги посредством ключова дума, автор, съдържание или заглавие.

Книгите в раздел ПРОМОЦИЯ Kниги с Намаление до -50% Отсъпка, са нови (нечетени). Промоцията важи до изчерпване на количествата определени за промотиране, индивидуално за всяка една книга.

 

За да поръчате, следвайте следните стъпки:

1. Изберете желаната от вас книга

2. Натиснете бутона "Поръчай"

3. Изчакайте 10 сек.

4. Влезте в "ПОРЪЧКА" или в "Моята поръчка"

5. Следвайте стъпките за оформяне на поръчката


Приблизителни размери на книгите в сайта по формати в сантиметра:

Енциклопедичен формат - 22/28
Голям формат - 14/21.5
Среден формат - 14/20
Малък формат - 12/16

 

С приемане на настоящите условията, вие потвърждавате, че имате навършени 18 год.

Сайтът (Книжарница Логос), не носи отговорност, за изпълнението на куриерските услуги, като например, времето за транспортиране на пратките, посочено от тях, повреди причинени при транспортиране на книгите и всичко свързано с транспортирането на книги от куриерите. За чужбина е възможна застраховка на пратките, по желание на клиента, която се заплаща предварително преди изпращане, по удобен за клиента начин. Ако желаете пратката ви за чужбина, да бъде застрахована, моля свържете се с нас.

За повече информация относно книгите, моля използвайте формата за контакт:  "Връзка с нас"

Ако клиент е направил само запитване за определени книги, без да ги е поръчал, сайта не се ангажира да запази книгите от запитването. Те остават свободни за продажба и няма гаранция, че ще бъдат в наличност при поръчката им. Както и в случаите на поръчка, в които няма връзка с клиент, повече от пет работни дни.

Периодично се добавят нови книги, които можете да намерите във всеки раздел, обозначени с индекс нови

Цените на антикварните (четени) книги, се определя от много фактори, единия от които е, състоянието на всяка една книга. Именно поради тази причина, можете да срещнете книги, които са с еднакви заглавия, но са с различни цени. Препоръчваме ви, преди да поръчате от нас или от друг търговец книги, направете запитване за състоянието на книгите, което е решаващото за цената им.

Кориците на антикварните книги, показани в сайта са примерни. Не предлагаме опция, за допълнително снимане на едни и същи книги, с различна степен на амортизация на корицата. Както и допълнително снимане на вътрешни страници или други части от книгите.

Цените на книгите не подлежат на коментар, не предвиждаме допълнителна отстъпка за книги, освен посочената конкретно за всяка книга, между 20-55%. Допълнителна отстъпка за количество не предлагаме, независимо от броя книги или крайната цена на поръчката.
Размяна на книги не е възможна.

При поръчка направена по имейл, се съгласявате автоматично с условията в  "Информация", "Доставка и разплащане" и "Политика относно защита на данните", затова ви съветваме предварително да ги прочетете.

В случай, че желаете фактура, моля напишете данните за фактурата към поръчката, на имейла или формата за контакт. Фактурите се издават след взимане на пратката от клиента и се изпращат на посоченият в поръчката имейл или на имейла, чрез който е изискана фактурата. Към фактурата изпратена от нас на имейла, клиента трябва да приложи служебния бон за наложения платеж издаден му от Еконт Експрес при плащане на наложения платеж. Клиента може да поиска фактура, до максимум пет календарни дни, след взимане на пратката си.

Методът на плащане на Вашата пратка е парично-пощенски превод, който е регламентиран в Наредба № Н-18 от 13 декември 2006г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, чл. 3, ал. 1. При този метод, куриерска фирма Еконт Експрес, издава служебен бон за плащането в брой, който трябва да запазите и приложите към фактурата.

Отговори на писма от имейла - от 1-5 работни дни, в зависимост от сложността на изпълнение на поръчката, отговор за наличност на дадена книга, натовареността на Книжарница Логос или друго.

При поръчване на книги за подарък с получател трети лица, се свързваме с получателя, за да потвърди получаването на книги, упоменавайки кой е поръчал книгите за подарък. Без да получим потвърждение за получаване на книги от трето лице, което се явява получател, книги не се изпращат.

За въпроси свързани с книги, използвайте нашият e-mail: info@knigi-bg.com или формата за контакт: "Връзка с нас"

Личните данни, използвани при поръчка на книги, няма да бъдат предоставени под никаква форма на трети лица, освен в предвидените от закона случаи.

Информацията, материалите и снимките на книги в сайта, могат да бъдат публикувани свободно, само ако бъде посочен с препратка/link(връзка) източника, а именно http://www.knigi-bg.com/


Сайта http://www.knigi-bg.com/ си запазва правото, да променя условията в раздел "Информация".


НачалоНачало

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar