ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Можете да направите поръчка на книги, през сайта, на нашият имейл: info@knigi-bg.com или формата за контакт: "Връзка с нас".

Поръчки за книги се приемат 24 часа в денонощието .

В сайта няма телефон за контакт, поръчки и въпроси свързани с книгите можете да направите само, чрез посочените начини за контакт.

За да поръчате книги от сайта не е нужна регистрация, можете да направите поръчка със служебен профил, но в този случай, няма да получите автоматичен имейл-потвърждение за поръчката си. Такъв имейл-потвърждение за поръчката си, ще получите само, ако си направите регистрация в сайта.

Всички цени на книги са в български лева с включен ДДС и не включват доставката.

Чрез "търсачката" на сайта, можете да търсите книги посредством ключова дума, автор, съдържание или заглавие.

ВНИМАНИЕ!!!

Книгите в сайта са смесени - нови и втора употреба. Ако ви интересува дали книгата е нова или е употребявана, моля свържете се с нас.

Само при запитване от страна на клиента, се ангажираме да ви информираме за състоянието на книгите.

 

Книгите в раздел ПРОМОЦИЯ Kниги с 50% Намаление са чисто нови. Промоцията важи до изчерпване на количествата определени за промотиране, индивидуално за всяка една книга.

 

За да поръчате, следвайте следните стъпки:

1. Изберете желаната от вас книга

2. Натиснете бутона "Поръчай"

3. Изчакайте 10 сек.

4. Влезте в "ПОРЪЧКА" или в "Моята поръчка"

5. Следвайте стъпките за оформяне на поръчката


Приблизителни размери на книгите в сайта по формати в сантиметра:

Енциклопедичен формат - 22/28
Голям формат - 14/21.5
Среден формат - 14/20
Малък формат - 12/17


Сайтът (Книжарница Логос), не носи отговорност, за изпълнението на куриерските услуги, като например, времето за транспортиране на пратките, посочено от тях, повреди причинени при транспортиране на книги и всичко свързано с транспортирането на книги от куриерите.

При интерес от определена книга, можем да ви информираме за съдържание и кратко резюме. За повече информация относно книгите, моля използвайте формата за контакт:  "Връзка с нас"


Ако клиент е направил само запитване за определени книги, без да ги е поръчал, сайта не се ангажира да запази книгите от запитването. Те остават свободни за продажба и няма гаранция, че ще бъдат в наличност при поръчката им. Както и в случаите на поръчка, в които няма връзка с клиент, повече от пет работни дни.

Периодично се добавят нови книги, които можете да намерите във всеки раздел, обозначени с индекс нови

Цените на антикварни книги, се определя от много фактори, единия от които е, състоянието на всяка една книга. Именно поради тази причина, можете да срещнете книги, които са с еднакви заглавия, но са с различни цени. По-висока цена на едни и същи книги, гарантира по-доброто качество на книгите. Препоръчваме ви, преди да поръчате от нас или от друг търговец книги, направете запитване за състоянието на книгите, което е решаващото за цената им.

Кориците на антикварните книги, показани в сайта са примерни, не предлагаме опция, за допълнително снимане на едни и същи книги, с различна степен на амортизация на корицата.

Можете да направите заявка за книги, които търсите, дори и да не присъстват в сайта. За целта използвайте формата за контакт: "Връзка с нас"

Отстъпката от 20-55% важи само за книги, картотекирани в сайта. За поръчки на книги, не картотекирани в сайта, тази отстъпка не е валидна.

Цените на книгите не подлежат на коментар, не предвиждаме допълнителна отстъпка за книги, освен посочената конкретно за всяка книга, между 20-55%. Допълнителна отстъпка за количество не предлагаме, независимо от броя книги или крайната цена на поръчката.
Размяна на книги не е възможна.

При поръчка направена по имейл, се съгласявате автоматично с условията в  "Информация" и "Доставка и разплащане", затова ви съветваме предварително да ги прочетете.

Отговори на писма от имейла - от два, до пет работни дни, в зависимост от сложността на изпълнение на поръчката или отговор за наличност на дадена книга.

За въпроси свързани с книги, използвайте нашият e-mail: info@knigi-bg.com или формата за контакт: "Връзка с нас"

Личните данни, използвани при поръчка на книги, няма да бъдат предоставени под никаква форма на трети лица, освен в предвидените от закона случаи.

Информацията, материалите и снимките на книги в сайта, могат да бъдат публикувани свободно, само ако бъде посочен с препратка/link(връзка) източника, а именно http://www.knigi-bg.com/


Сайта http://www.knigi-bg.com/ си запазва правото, да променя условията в раздел "Информация".


НачалоНачало

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 4,00 лева
Еконт Адрес - 6,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar