ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

ДОСТАВКА И РАЗПЛАЩАНЕ


ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50.00 лева


Поръчките се потвърждават от 1 до 5 работни дни (при наличност в склада на доставчика).

Книгите се изпращат с опция "ПРЕГЛЕД - виж, преди да платиш наложения платеж и приемеш пратката",т.е. първо виждате книгите, които сте поръчали, преглеждате състоянието им, проверявате за липсващи страници и др., и чак след това, ако решите ги заплащате. В случай, че вашето желание е, да не се възползвате от тази опция, вие купувате книгите изцяло на ваша отговорност с оглед, тяхното състояние, липсващи страници, скъсани, захабени, подчертавани или др. В този случай, когато взимате книгите на ваша отговорност, те не могат да бъдат връщани или заменяни и сумата за тях, не може да ви бъде възстановена, с оглед защита на авторските права - копиране, пълна или частична подмяна на книгите или част от тях, или др.

В случай, че поискате да платите книгите предварително, преди тяхното получаване и използване на опция: "ПРЕГЛЕД - виж, преди да платиш наложения платеж и приемеш пратката", в този случай, купувате книгите изцяло на ваша отговорност с оглед, тяхното състояние, липсващи страници, скъсани, захабени, подчертавани или др. В този случай, когато взимате книгите на ваша отговорност, те не могат да бъдат връщани или заменяни и сумата за тях, не може да ви бъде възстановена, с оглед защита на авторските права - копиране, пълна или частична подмяна на книгите или част от тях, или др.

Ако желаете да изпратим книгите от вашата поръчка до Еконтомат, тъй като при този род доставка, не може да се използва опция: "ПРЕГЛЕД - виж, преди да платиш наложения платеж и приемеш пратката", в този случай, купувате книгите изцяло на ваша отговорност с оглед, тяхното състояние, липсващи страници, скъсани, захабени, подчертавани или др. В този случай, когато взимате книгите на ваша отговорност, те не могат да бъдат връщани или заменяни и сумата за тях, не може да ви бъде възстановена, с оглед защита на авторските права - копиране, пълна или частична подмяна на книгите или част от тях, или др.

Една част от книгите картотекирани в сайта, са на склад при доставчици в цялата страна, затова е и необходимо времето за доставка от 1 до 5 работни дни.

След като се изпратят, книгите пристигат за 1 работен ден (ако се изпратят в понеделник, пристигат във вторник), при наличие на офис на Еконт Експрес и за 2 работни дни, ако такъв не е наличен в съответния град.


При изпращане с "ЕКОНТ ЕКСПРЕС"
вариантите са два:

Първия е книгите да пристигнат директно до Адреса, който сте посочили - доставка 7.00 лева.

Втория е да пристигнат до най-близкия до вас Офис на "Еконт Експрес" -   доставка 5.00 лева.

При поръчка на стойност над 50.00 лв. доставката на книги е безплатна, за територията на България, с куриерската услуга ЕКОНТ ОФИС.

При избрана услуга ЕКОНТ АДРЕС - 7 лв., книгите се получават на следващия, ден от 09 - 18 ч., след като ви потвърдим наличността на всички книги от поръчката.

За точен час, при получаване на книгите до адрес, чрез "Еконт Експрес",  се заплаща допълнителна такса, както следва:
При посочен фиксиран час на доставка, услуга Точен час - 5,40 лв.
При посочен интервал на доставка, от-до, услуга Точен час - 2,59 лв.
Без съгласие за платена такса от страна на клиента, точния час може да бъде записан, само като препоръчителен, без гаранция, че куриерската фирма ще го изпълни. Ако изрично, не е посочено, че книгите трябва да се получат в точно определен час и клиентът е съгласен да заплати съответната допълнителна такса за това, ще приемем, че посоченият от клиента час, има препоръчителен характер.

Поръчката на книги, плюс стойността на доставката, за България, се заплаща чрез "Наложен платеж" (при получаване на книгите).

Книжарница Логос предлага на своите клиенти, при получаването на книгите - опция "Избор". Това означава, че поръчаните от клиентите книги идват описани електронно, като срещу всяка книга е съответно и нейната цена. В случай, че клиента иска да върне една или повече книги при прегледа им, преди да бъдат платени, то те се приспадат от общата сума на книгите и се заплащат на куриера, само книгите, които са взети, като връщането на останалите е за сметка на клиента. Опция "Избор" се използва, само, след като клиента изрично посочи това, при направата на поръчката или след това на имейл. При опция "Избор" и безплатна доставка, в този случай, сумата по доставката се начислява, като артикул към останалите артикули и той отпада само при взети от клиента книги на стойност над 50 лева включително. Връщането на невзетите книги е за сметка на клиента.

В случай, че клиента желае конкретна опаковка на книгите, моля да ни уведомите, като услугата се заплаща допълнително:
Цени на картонени кутии:
Картонена кутия     40 х 35 х 35 cм     5,00 лв. за бр.
Картонена кутия     30 х 20 х 30 cм     4,50 лв. за бр.
Картонена кутия     30 х 25 х 15 cм     2,00 лв. за бр.
Картонена кутия     25 х 17 х 10 cм     1,50 лв. за бр.
Цена за опаковане с аерофолио / бабъл фолио:
Аерофолио     1 кв.м     2,00 лв. за кв.м
Ако клиента не е посочил конкретна опаковка, книгите ще бъдат опаковани в стандартна опаковка, полиетиленов плик на Еконт Експрес (безплатен), според големината на пратката; в някои изключения при по-големи пратки, в безплатна опаковка по наш избор.

За определени книги и суми, Интернет книжарница Логос си запазва правото да изиска предварително плащане, по удобен за клиента начин.

При невзета пратка от страна на клиента, същия дължи таксата по куриерската услуга. При следваща поръчка, ако клиента дължи такса за невзета пратка, поръчката не може да бъде изпълнена, преди клиента да заплати дължимата сума от куриерската услуга по невзетата от него пратка.

За поръчка на книги извън страната,  стойността на книгите, плюс доставката, се заплащат предварително чрез Банкова сметка, PayPal , Western Union , MoneyGram , изцяло за сметка на клиента. Изпращаме книги за цял свят.

Преведени суми, не се възстановяват при отказа на клиента от поръчката, те остават за следваща поръчка.

 

Интернет книжарница Логос http://www.knigi-bg.com/ си запазва правото, да променя условията в раздел "Доставка и разплащане".


НачалоНачало

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar