ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 3,00 лева
Еконт Адрес - 6,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50.00 лева


Поръчките се потвърждават от 1 до 4 работни дни (при наличност в склада на доставчика).

Книгите се изпращат с опция "Преглед - виж преди да платиш наложения платеж и приемеш пратката", т. е. първо виждате книгите, които сте поръчали и чак след това, ако решите ги заплащате.

Всички книги картотекирани в сайта, са на склад при доставчици в цялата страна.

Поръчките се потвърждават предварително, по телефона или имейл и тогава се изпращат. Адресът посочен при поръча е без значение, при потвърждаване на поръчката се уговорят условията по изпращането, дали да бъде до офис на Енонт Експрес или директно до адреса на получателя и след това се изпращат книгите.

След като се изпратят, книгите пристигат за 1 работен ден (ако се изпратят в понеделник, пристигат във вторник), при наличие на офис на Еконт Експрес и за 2 работни дни, ако такъв не е наличен в съответния град.

В случай,че книгата не е картотекирана при нас, времето за потвърждение е до 10 работни дни. По-дългото време за потвърждение се налага поради това, че е необходимо повече време от 1-4 дневният посочен срок, за да успеем да потърсим при всички наши доставчици, търсените от вас книги/а.

При изпращане с "ЕКОНТ ЕКСПРЕС"
вариантите са два:

Първия е книгите да пристигнат директно до Адреса, който сте посочили - доставка 6.00 лева.

Втория е да пристигнат до най-близкия до вас Офис на "Еконт Експрес" -   доставка 3.00 лева.

При поръчка на стойност над 50.00 лв. доставката на книги е безплатна, за територията на България, с куриерската услуга ЕКОНТ ОФИС.

При избрана услуга ЕКОНТ АДРЕС - 6 лв., книгите се получават на следващия ден от 09 - 13 ч.

За точен час, за получаване на книгите, чрез "Еконт Експрес",  се заплаща допълнителна такса - 2.00 лева. Без такса, точния час може да бъде записан, само като препоръчителен, без гаранция, че куриерската фирма ще го изпълни. Ако изрично, не е посочено, че книгите трябва да се получат в точно определен час и клиентът е съгласен да заплати съответната допълнителна такса за това, ще приемаме, че посоченият час,  има препоръчителен характер.

Поръчката на книги, плюс стойността на доставката, за България, се заплаща чрез "Наложен платеж" (при получаване на книгите).

Чрез куриерска фирма - "ЕКОНТ ЕКСПРЕС", можете да използвате услугата -
"С право на отваряне и преглед". В този случай при пристигането на пратката, вие заплащате куриерска услуга и можете на място да отворите, и прегледате книгата/книгите и едва тогава да решите дали да я вземете и заплатите.  В случaй, че не се възползвате от услугата "С право на отваряне и преглед", книгата/книгите, не могат да бъдат връщани или заменяни и сумата за тях, не може да ви бъде възстановена, с оглед защита на авторските права (копиране) на книгите.

За определени книги и суми, Интернет книжарница Логос си запазва правото да изиска предварително плащане, по удобен за клиента начин.

За поръчка на книги извън страната,  стойността на книгите, плюс доставката, се заплащат предварително чрез  PayPal , Western Union или MoneyGram , изцяло за сметка на клиента.

 

Интернет книжарница Логос http://www.knigi-bg.com/ си запазва правото, да променя условията в раздел "Доставка и разплащане".


НачалоНачало

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 3,00 лева
Еконт Адрес - 6,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar