ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 4,00 лева
Еконт Адрес - 6,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50.00 лева

 

Във връзка с настъпили промени в законовите разпоредби на Република България, считано от 15 май 2019 г., Еконт Експрес ще начисляват ДДС 20%, върху всички всички пощенски пратки, (до Офис), които до момента са били освободени от ДДС.
Във връзка с това, Книжарница Логос, променя цената на доставката до Офис на Еконт - 4 лв.
Цената на доставката до Адрес на клиента, се запазва - 6 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 50 лв.


Поръчките се потвърждават от 1 до 4 работни дни (при наличност в склада на доставчика). Поръчките се потвърждават предварително и тогава се изпращат.

Книгите се изпращат с опция "ПРЕГЛЕД - виж преди да платиш наложения платеж и приемеш пратката", т. e. пъpвo виждaтe ĸнигитe, ĸoитo cтe пopъчaли, преглеждате състоянието им, проверявате за липсващи страници и чaĸ cлeд тoвa, aĸo peшитe ги зaплaщaтe. В случай, че вашето желание е, да не се възползвате от тази опция, вие купувате книгите изцяло на ваша отговорност с оглед, тяхното състояние, липсващи страници, скъсани, захабени, подчертавани или др. В този случай, когато взимате книгите на ваша отговорност, те не могат да бъдат връщани или заменяни и сумата за тях, не може да ви бъде възстановена, с оглед защита на авторските права - копиране, пълна или частична подмяна на книгите или част от тях.

Една част от книгите картотекирани в сайта, са на склад при доставчици в цялата страна, затова е и необходимо времето за доставка от 1 до 4 работни дни.

След като се изпратят, книгите пристигат за 1 работен ден (ако се изпратят в понеделник, пристигат във вторник), при наличие на офис на Еконт Експрес и за 2 работни дни, ако такъв не е наличен в съответния град.

В случай,че книгата не е картотекирана при нас, времето за потвърждение е до 10 работни дни. По-дългото време за потвърждение се налага поради това, че е необходимо повече време от 1-4 дневният посочен срок, за да успеем да потърсим при всички наши доставчици, търсените от вас книги/а.

При изпращане с "ЕКОНТ ЕКСПРЕС"
вариантите са два:

Първия е книгите да пристигнат директно до Адреса, който сте посочили - доставка 6.00 лева.

Втория е да пристигнат до най-близкия до вас Офис на "Еконт Експрес" -   доставка 3.00 лева.

При поръчка на стойност над 50.00 лв. доставката на книги е безплатна, за територията на България, с куриерската услуга ЕКОНТ ОФИС.

При избрана услуга ЕКОНТ АДРЕС - 6 лв., книгите се получават на следващия ден от 09 - 13 ч.

За точен час, за получаване на книгите, чрез "Еконт Експрес",  се заплаща допълнителна такса - 2.00 лева. Без такса, точния час може да бъде записан, само като препоръчителен, без гаранция, че куриерската фирма ще го изпълни. Ако изрично, не е посочено, че книгите трябва да се получат в точно определен час и клиентът е съгласен да заплати съответната допълнителна такса за това, ще приемаме, че посоченият час,  има препоръчителен характер.

Поръчката на книги, плюс стойността на доставката, за България, се заплаща чрез "Наложен платеж" (при получаване на книгите).

Книжарница "Логос" предлага на своите клиенти, при получаването на книгите - опция "Избор". Това означава, че поръчаните от клиентите книги идват описани електронно, като срещу всяка книга е съответно и нейната цена. В случай, че клиента иска да върне една или повече книги при прегледа им, преди да бъдат платени, то те се приспадат от общата сума на книгите и се заплащат на куриера, само книгите, които са взети, като връщането на останалите е за сметка на клиента. Опция "Избор" се използва, само, след като клиента изрично посочи това, при направата на поръчката или след това на имейл.


За определени книги и суми, Интернет книжарница Логос си запазва правото да изиска предварително плащане, по удобен за клиента начин.

За поръчка на книги извън страната,  стойността на книгите, плюс доставката, се заплащат предварително чрез  PayPal , Western Union или MoneyGram , изцяло за сметка на клиента.

 

Интернет книжарница Логос http://www.knigi-bg.com/ си запазва правото, да променя условията в раздел "Доставка и разплащане".


НачалоНачало

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 4,00 лева
Еконт Адрес - 6,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева

 

Във връзка с настъпили промени в законовите разпоредби на Република България, считано от 15 май 2019 г., Еконт Експрес ще начисляват ДДС 20%, върху всички всички пощенски пратки, (до Офис), които до момента са били освободени от ДДС. Във връзка с това, Книжарница Логос, променя цената на доставката до Офис на Еконт - 4 лв. Цената на доставката до Адрес на клиента, се запазва - 6 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 50 лв.


® 2011 Atar