ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Кратък наръчник за егрегориално окултно управление на човечеството

10,00 лв

8,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Автор: Стефан Калайджиев
Година: 2012
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 48

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВО 51

 

Защо трябва да се разкрие изцяло досега поддържаната като черна кутия структура на Четвертонзмсрната матрица, така нареченият „Нисш Астрал"! Защо трябва да се обяснява на кората метода по който ги „вързват" и манипулират!
Първа причина: Защото сегашният съвременен човек няма абсолютно никаква способност да се самокорегира, да се поучава от погрешките си, той е зациклил в чугунените и изпълнени с дог-матизъм правила за действия на сегашно действуващата матрица. Наставниците й като някакви керванджии са „разпрегнали кервана'' и абсолютно нехаят за състава на днешното човечество, а както е знайно такива наставници, които не вярват в онова, което вършат, още повече когато го вършат механично по служба, с огромен дефект в „продукцията", биват отстранявани от Създателят. Кой ръководи този свят в който живеем? Създателят!
Погледнете хората, те са зациклили в неспособност да се ко-регират и невъзможност да еволюират, да излизате достойнство от погрешките си. Те биват наказвани като сгрешат и отново поощрявани със захарчета, и така до безкрайност, захарче и камшик с морков, само и само „керванджиите", окултните водачи, скритите в сянка фигури, да останат на поста си несменяеми. Те винаги са прави и безгрешни, а хората от днешното човечество все те са лошите и некачествените, материалът или „матриалът"им бил лош на днешните керванджии - водачи и управници. А самите те, че са неспособни да анализират реалната ситуация на народите, и най-вече глобално на това човечество!
Втора причина: Даже и да се спусне някой Пратеник от Божественият план за да посочи някои аспекти от управлението на народа, loij бива осмиван, запиран или отстраняван. И ако случайно бъде допуснат да бъде изслушан, то това може да стане само при едно условие,че бъде одобрен от главните наставници на това човечество, които управляват Нисшия астрал, от най-високият му етаж. Жреците на днешното човечество не са като онези от Древен Египет. Сега днешните, тези от последните столетия и десетилетия, управниците в сянка са по високите етажи на Уолстрийт. Те понякога носят черни костюми и не слизат от лимузините, но даже и тези оттях които се опитват аналитично да видят реалното положение по улиците, слизайки понякога на паважа, дажи и те в момента са НЕСПОСОБНИ ДА НАМЕРЯТ ИЗХОДА.
А как мислите, когато на един параход, екипажът му не знае как да го води в океана и когато е решил, че най-доброто му управление е на самотек, тогава рано или късно предстои катастрофата. За съжаление заради „калпавият екипаж на парахода на Пета коренна раса" не бива да загиват и някои от неговите пасажери, които са доброволци на този параход с определена мисия да преустроят целия екипаж и начините му на действие и управление.
Ако случайно се появи човек, който ще може да ви покаже изхода от катастрофалната ситуация днес, той не би могъл да достигне по никакъв начин до най-горният мостик на палубата, защото назначените за охрана „псета и охранители" от долните мостици не биха го допуснали нагоре. Медиите изцяло допускат в ефира сега само проверени и абсолютно верни на капитана говорители, които да прокарват тезите на непогрешимото водачество на днешния параход. Мисионерите, които са тука на земята със своя собствена задача - предна черта ние в момента, не могат по никакъв начин да я осъществят, защото промяната на статуквото, това ще означава, че капитанът нещо е сбъркал, а това е невъзможно според самата Матрица. Той е непогрешим и вечен, абсолютен наместник на Бога тук на земята. Непогрешимостта на папата! Царят и пъдарят никога не бъркат! Непогрешимостта на папската институция е най-точния образ за сегашното зацикляне на Пета арийска раса!
Невъзможността за промяна от радикален тип на тази планета е довел до нейното зацикляне в еволюционен мащаб.
ЕГРЕГОРИАЛНАТА ХВАТКА НА ДНЕШНАТА МАТРИЦА Е ТОЛКОВА ЯКА И ЖЕСТОКА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗМЕНИ И ЕЛЕМЕНТ ОТ НЕЯ БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ЕГРЕГОРИАЛПОТО РЪКОВОДСТВО. Да, това ръководство е тайно и окултно, тоест скрито. То не желае да бъде разкрито. Затова и думите като „егре-гориален" и „егрегори" не се използват в разговорния език.
Бележка: Относно понятието „егрегори", за пръв път в Русия започна да се говори сред някои автори. Димитрий Верищагин, Подводни. Колкото до скритите манипулатори, управителите в сянка, „жреците", които управляват егрегориачно света, затова информация бе дадена в поредицата книги па Анастасия, писани от Владимир Мегре. В книгите с диктовки на Леонид Мйслое след това се появиха информации, за подготвяната от Горе от най-високият План- Божественият, радикална промяна, според която малкият човек или човекът от народа е много по-важен за Създателят, отколкото затворените елитарни окултни общества, ръководени от жреческия състав, няколко човека високо посветени, дърпащи конците използвайки манипулативно Науката за овразите, както и пълния банков и медиен контрол. В руският канал за даване на тази информация, книгите на Леонид Маслов „Откровения към хората на новият век", за пръв път се появи информация, че Създателят е този, който ръководи и направлява нашето човечество, и че Той е замиелт настоящата Радикич-на промяна. Сходна информация бе дадена и в книгите на Радея издадени също от Хелиопол. В същото време англосаксонските източници даваха информация в стил „положително мислене" и Козметични закърпване на системата. А книги като „ Спорът за Цион", от Дъглас Рийд, „Тихи оръжия за безшумни войни", от Бил Кунър почти никъде не могат да се наперят. Авторите им са преследвани и увивани. Именно от Русия започна да се появява новото направление, което апелира за радикална промяна на системата. Къде е ролята на България в този кръстопът, може би в избора кого да аедва. Вярно е, че тя има великото наследство па Учителя - Беинса Дуно, известен като Петър Дъпов и абсолютно различен от утвърдилия се в обществото дъновизки, но така или иначе хората имат нужда от достоверна информация за посоката в която върви това човечество.Какво става, какво ще се ауч-ва през тази 2012 година! Какво да правни! Това са въпросите!
Липсата на еволюционна възможност за днешното човечество като състав и екипаж, трябва да се отстрани незабавно, преди катастрофата, и затова пълното анализиране на ситуацията, както и на самата матрица наречена Четвърто измерен Нисш Астрал чука на вратата и трябва да се извърши.
Една забележка: Според сегашната четвероизмериа матрица, в случай на военно положение или бедствие, мигновено се назначава Военна ситуация, и с методите на насилието се потушава всяка една безредица.
Естествено е, че за осмелилият се да напише всичко това е вече приготвено осмиването и неверието, даже и много по-страшното „абсолютно необръщане внимание на някакви си недоказани писаници". И всичко това ще го заявят забележете кои, не пряко участващите в некадърното управление на кораба, а техните послушни слуги, интелектуалците и псевдодуховните гурувци, пропагандиращи англосаксонското позитивно мислене, които са подобни писачи, но на коренно различни анализи в стил тъпчене на място за да не стане въобще някаква си промяна в обществото.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar