ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Протоколи на Сионските мъдреци

10,00 лв

8,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Автор: Ашер Гинсберг
Година: 2,09
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 120

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВО 134

 

ПРОТОКОЛИТЕ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - една от най-дебатираните книги. Книга, за която се е водело специално дело в Берн, Швейцария. За която е впоследствие отменена издадената присъда от евреина съдия Валтер Майер. Книга, за която през 1937 година Бернският апелативен съд отменя издадената присъда, след което се разрешава печатането и разпространяването на Протоколите.
Ето какво заявява Хенри Форд (известният и предприемчив индустриалец автомобилостроител Форд) в „Ню Йорк Уърлд", в броя от 17 февруари, 1921 год. по повод на Протоколите:
„Единственото неоспоримо нещо, което мога да кажа за тях е, че те съвпадат изцяло с онова, което се случва в света. Вече 16 години откак съм запознат с тях, всичко онова, което е написано вътре, се е потвърдило. Съдържанието на Протоколите съвпада със ситуацията, която се разиграва пред мен."
„THEY FIT IT NOW." Това е резолюцията не само на Хенри Форд, но и на всеки, който се е запознал с документа. И да се говори, че е изфабрикуван, когато всичко това се е случило!
Да, наистина всичко, написано в тях, се е случило оттогава до наши дни.
За голямо съжаление на крачещото уж към прогрес, просперитет или „глобализация", сегашно човечество.
Прогрес, просперитет, глобализация, но по кой план! Човешкият план или Божественият!
Този на човека или този на Създателя!

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar