ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Ръководство по хиромантия

5,00 лв

4,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Внимание: Последни книги в наличност!

Автор: Г. В. Гесман
Година: 2010
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 160

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВО 147-129

 

Искате ли да знаете какъв е човекът срещу вас, погледнете ръката му. Лицето може да ви излъже, но ръката - никога. Затова големите художници използват често ръката като съществена характеристика на личността, която портретуват. Но според Беинса Дуно - Учителя, не е позволено да се гледа на ръка другиму, а всеки сам да изучава собствената си ръка. Добрата ръка е приятна. Това се усеща и от пръв допир.

Докато за изучаването на съвременните науки е необходим един сравнително подготвен интелект, то за изучаването на окултните науки са необходими допълнително и високи морални качества с добре развити мозъчни центрове в горната част на главата и добре развита пинеална жлеза /епифиза/, която дава на човек възможност за контакт с Идейния /отвъдния, който създава и оформя физическия, триизмерен/ свят.

Може би не е за всеки да стане професионален хиромант, но ползвайки разумно това ръководство, оценявайки с един поглед отделни особености в характера на човека, седящ до вас, вие може да създавате хармония в човешките отношения, чрез умението си да познавате хората, едно от най-ценните и най-необходимите в днешното сложно време.

Тази книга няма да Ви занимава със сложни научни теории, обясняващи или опровергаващи вековната вяра на човека, че по линиите на ръката можете да разчетете тайните на бъдещето си. Няма да Ви занимава и с мъгляви окултно-мистични хипотези.

Тази книга Ви въвежда направо в самото тайнство. Пред Вас е рисунката на ръката, означени са линиите и тяхното „разчитане“. Разглеждайки тези 73 рисунки, комбинирайки посочените в тях знаци, Вие имате реалния шанс сами да овладеете древното изкуство да разгадавате бъдещето. Може би няма да станете професионален хи-романт, но ползвайки разумно ръководството, сигурно ще се превърнете в привлекателен център на компанията, оценявайки само с един поглед отделни особености в характера на човека, седящ до Вас. А умението да познавате хората е едно от най-ценните и най-необходимите в сложното време, в което живеем.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 4,00 лева
Еконт Адрес - 6,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar