ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Затъмнение от Ричард Кокс

8,00 лв

4,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 50 %)

Внимание: Последни книги в наличност!

Автор: Ричард Кокс
Година: 1999
Формат: малък
Корица: мека
Страници: 432

Отстъпка - 50%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВА Зъ-2

 

"Посвещавам тази книга на всички, които се борят за опазването на дивия живот в Африка, защото животните не могат да говорят."

Ричард Кокс


"Няма да крия, Впечатлен и очарован съм от всички негови книги, които съм прочел."
Том Кланси


Действието на този завладяващ трилър се развива на призрачния фон на пълното слънчево затъмнение. Банда сомалииски бракониери безчинства в Кения, избивайки всичко по пътя си - животни и хора. Семейство Коустън, английски заселници от югоизточната част на страната, си спечелват подкрепата на амбициозната и красива Сали Фасети, завеждаща природозащитния отдел на американското посолство в Найроби, и на Ментагона, в лицето на Том Кийн. Младата дипломатка умело успява да балансира интересите им относно бъдещето на фермата и на частния им резерват за носорози. Но в един момент всички те се оказват в ужасяващия капан на страха, породен от приближаването на безмилостната банда бракониери, жадни за кръв и слонова кост. На пътя на бандата се изпречват стада диви животни, американски туристи, тръгнали на сафари, доброволци от корпуса па мира и италиански мисионери.
Ричард Кокс, авторът на тази драматична истории, пресъздава по майсторски и автентичен начин духа на Африка. Наближаващото пълно слънчево затъмнение, обгърнато с дълбока мистика в африканската култура, ще послужи за арена на жестоката борба между военизираната и безскрупулна банда и малцината дръзнали да се изпречат на пътя и. На чия страна ще застане корумпираната местна власт? Дали ще  подкрепи тази благородна кауза?

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar