ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Какво има на онзи свят - Разказ на духа Франчезо

16,00 лв

8,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 50 %)

Автор: А.Форнесе
Година: 2002
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 224

Отстъпка - 50%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ПРЕДИСЛОВИЕ

Този разказ ми беше предаден преди една година и сега, като го представям на читателя, не претендирам да съм авторът му, тъй като аз съм действал само като оръдие и се постарах да предам с най-голяма акуратност и точност думите на духа Франчезо, който е сам авторът на разказа и който е един от неколцината духове, които са ме помолили да напиша техните опитности в Духовния мир.
Авторът на този разказ е духът Франчезо и аз много пъти съм го виждал материализиран (в сеанса от облак се превръща и взема форма на човек, така щото всички присъстващи да могат да го видят и чуят). В това състояние той е бивал познат от мнозина приятели, които са участвали в сеанса и които са го познавали, когато той е бил още на Земята.
Предавам разказа на читателя така, както аз съм го приел от самия дух-автор, а отговорността за верността на казаното и описаните сцени, оставям на самия него.
А. Форнесе Лондон 1896 г.ПОСВЕЩЕНИЕТО НА САМИЯ АВТОР

На тези, които са обгърнати от облака на тъмнината и неизвестността, забулващ пред техните очи бъдещето на техния живот след гроба, аз посвещавам този истински разказ от моето скитане, след като се разделих с физическото си тяло (смъртта). Чак тогава аз можах да вникна в тайната "живот след гроба" и вярвайки, че посредством моите опитности, които излагам в тоя разказ, някои от читателите може да се спрат да вършат зло и преди да напуснат този свят да поправят злото, което вече са сторили и да се подготвят посредством това за живота след гроба. На тези от моите братя, които бързо крачат към пропастта, аз говоря с такава сила, която само Истината може да има върху онези, които не искат да я скрият; защото след един живот, прекаран на Земята в разгул и егоизъм, наказанието се получава не само в този живот, но двойно повече в живота след гроба. Тогава всичко изкуствено пада от душата и тя се явява гола и обезобразена от греховете, вършени на Земята, отпечатъците на които оставят знаци на духовната форма; тези знаци по никой начин не могат да се премахнат, освен чрез дълбоко разкаяние и страдание.
Аз сега желая тези, които още живеят на Земята, да вярват, че ако тези скитници от Другия свят могат да се върнат на Земята, за да предупредят своите братя и близки за своето ужасно положение там, те биха го направили. Аз бих желал да се знае, че духовете, които се явяват на сеанси за материализация като се обличат така, както са били приживе, за да дадат доказателство на своите ближни за живота след гроба, имат много по-възвишена мисия да изпълнят, отколкото тази, да утешат тези, които плачат за тях и ги обичат. Великият Създател на Вселената позволява на тези скитници да се върнат на Земята и да се облекат във физическо тяло, за да могат техните близки да ги познаят и да могат така да ги предупредят за ужасната участ, която очаква тези, които нарушават Божиите и човешки закони! Аз мисля, че великото учение, спиритизмът, е много по-свято, повисше, по-благородно, отколкото прекарване на времето в сеанси и наблюдения само как масата се вдига, как предметите се местят от едно място на друго и други прояви на окултни сили. Най-главната мисия на духовете, когато отидат на сеансите е, не само да дадат доказателства за съществуването на Задгробния мир, но и да съобщят какъв е животът там и какви са последствията от лошия живот, прекаран на Земята.
Като войник, който се е бил и който е побеждавал, аз гледам тези сцени на битките и мъчнотиите, които съм преодолял и чувствам, че лесно съм спечелил това, за което съм копнял. Моето желание е да покажа пътя на тези, които се намират пред бурите на живота. Те да могат да употребят скъпото време, което им е дадено на Земята, да поправят злото, което са сторили, да облагородят Душите си, което ще им приготви обиталище в Другия свят, пълно с мир, покой и щастие.
Духът Франчезо

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar