ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Извори на здраве

5,00 лв

4,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Не е в наличност

Автор: Т. Рощина, В. Боровик
Година: 1998
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 232

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВО 136-68

 

В книгата се разказва за духовното търсене на човека по пътя към Вярата. С примери от своя личен живот авторите, както и самите жители на Сибирското екоселище Тиберкул разкриват пред читателя невероятната целебна сила на вегетарианството (веганството) като начин за хармонично съществуване на човека с Природата. Изложени са много рецепти от вегетарианската (веганската) кухня. Книгата е предназначена за широк кръг читатели и най-вече за тези, които са зажаднели да прекрачат прага на Новата Епоха и осъзнали, че със старите дрехи на старата култура това е невъзможно.
С много любов и пожелание за устойчивост към прага на Новата Култура — култура, която създава Християнска Славянска Цивилизация.

От Издателство

 

От редактора на руското издание

Откакто се познавам с авторите на тази книга, аз все търся нужната дума, която би могла да охарактеризира тези хора. Открити? Одухотворени? Увлечени? Да, разбира се - и открити, и одухотворени, и увлечени... Но най-вярното определение дойде малко по-късно: светли! И не затова, че Тамара Василиевна е обаятелна русокоса жена с удивително лъчисти сиви очи, а Владимир Алексеевич - човек с посребрени коси и с внимателен, спокоен и някак мъдър поглед в добрите си очи.
Те двамата, толкова различни, излъчват светлина с цялото си същество - светлината на любовта и на добротата към всички хора, към всичко живо на Земята. И не корист или стремеж да се прославиш са ги подтикнали да напишат тази книга (Тамара Рощина вече е известна на мнозина със своята малка, но много популярна книжка "Рецептите на здравето", а Владимир Боровик е познат като автор на многобройни статии във вестници и списания). Огромното желание да помогнат на хората, да им дадат щедро това, с което са богати самите те: знания, умения и опит, да споделят придобиването на вяра и здраве - ето това, може би, е най-главното, което ги е накарало да вземат перото.
Тамара Василиевна Рощина е педагог, щастлива съпруга и майка на две деца. Владимир Алексеевич Боровик е кандидат на науките и глава на сплотено и здраво семейство. Какво обединява тези хора ще научите, прочитайки книгата. Ще кажа само, че те двамата са активни пропагандатори на здравословния начин на живот и на вегетарианското хранене, като начин за хармонично съществуване в Природата, като главният принцип на такова съществуване е - непричиняване вреда на нищо живо.
Авторите ще поведат с вас задушевен разговор за своите пътища на духовно израстване, за това, как мъчително и дълго, през грешки и победи са стигнали до решението коренно да изменят начина си на живот, за да станат здрави тялом и духом, как са помогнали на" себе си и на своите близки да намерят онази спасителна сламка, която както е известно, може да им помогне да устоят и да ги измъкне от бурните води на напасти и беди.
Те ще споделят с вас радостта от запознанствата си с нови, като тях светли, хора - жителите на строящия се в Сибир Град на майсторите. Те щедро ще ви разкрият тайните на своята лековита веганска кухня.
Книгата е необичайна по форма. Макар, че авторите са работили над нея заедно - събирали са материала, обработвали са го на компютър, анализирали се пристигащите за тях писма, но повествованието в 1,3 и 4 глави се води от името на Тамара Василиевна, а 2-ра глава е написана от името на Владимир Алексеевич. Такъв личностен разговор, както справедливо авторите считат, ще придаде особена интимна атмосфера на общуването им с читателя.
И така, вие държите в ръцете си книгата "Извори на здраве".
Прочетете я. Уверена съм, че всеки от вас ще намери в нея нещо полезно за себе си, защото тя е пропита с грижа за вас, с доброта и любов, защото тя е светла.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar