ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Фън Шуй Шик - Здраве, любов, знание, кариера, сила, стратегия, слава, възпитание, творчество

8,99 лв

7,19 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Внимание: Последни книги в наличност!

Автор: Каръл Мелцър, Дейвид Андруша
Година: 2004
Формат: голям
Корица: мека
Страници: 224

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВО Б-66-35

 

ПРОМЕНЕТЕ ВЪНШНИЯ СИ ВИД, ПРОМЕНЕТЕ ЖИВОТА СИ
Специалистката по фьн шуй, Карьл Суон Мелцър и Дейвид Андруша представят фьн шуй по нов начин. Вместо да прилагате фън шуй върху заобикалящата ви среда, вие прилагате фьн шуй върху тялото си. Научете се как да използвате цветовете, кройките, тъканите и стила, дори аксесоарите и цвета на косата, за да дадете блестящ начален старт на вашата кариера да пробудите творческите си способности да сте в чудесно здраве да си осигурите благополучие, да привлечете любовта, която наистина заслужавате. Ще научите и ефективни методи за медитация и начини да се съсредоточите над нещата, които вършите, ще можете да разчитате на много повече енергия, отколкото преди, фън шуй шик ще ви помогне да достигнете най-съкровените си мечти, ще ви научи как да напреднете в живота не само днес, но и утре, и в бъдеще.

Каръл Суон Мелцър е световноизвестен специалист по фън шуй, завършила е обучението си в Азия, цитирана от много авторитетни периодични издания. Участвала е в телевизионни предавания. Посетете нейния уебсайт: fengshuispirit.com, за да научите повече за нейните продукти и услуги.

Дейвид Андруша, бивш служител на "Ревлон", е написал петнадесет книги, включително "Ошлайфайте се" ("Brand Yourself") и "Крайният предел" ("The Perfect Pitch").

Начинът, по който Каръл Суон Мелцър приложи фън шуй към дрехите ми, ми помогна в много повече отношения, отколкото съм предполагала, че е възможно. Не се доверявам лесно на хора.
Джули Чен, Водеща на риалити шоу "Биг Брадър".

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar