ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Забранените научни открития - Какво скриха от нас...

22,00 лв

17,60 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Внимание: Последни книги в наличност!

Автор: Марко Пицути
Година: 2013
Формат: голям
Корица: мека
Страници: 496

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВА 13-40

 

Запознайте се с откритията на учените-бунтари: Никола Тесла, Мартин Флайшман, Стенли Понс, Луис Керван, Едуард Лийдскалнин, Джон Вилхем Райх, Руджеро Мария Сантили, Виктор Шаубергер, Джон Хътчисън, Марко Тодескини, Илия Вълков и много други, осъдени на забрава от академичната научна общност. Напълно е развенчан един от най-разпространените митове на нашата епоха – че науката е в услуга на човечеството. Истината е, че глобалният финансов елит от години съзнателно манипулира прогреса.
Ще се докоснете до живота и дейността на Никола Тесла – един изключителен и едновременно с това непризнат учен, който поставя технологичните основи на модерното общество с повече от 700-те си революционни патента. Изобретенията му са засекретени от ФБР още през 1943 г. Защо ли? И това ще Ви стане ясно...
И още:
Защо всички знания и открития за алтернативна енергия систематично се отхвърлят и опровергават на институционално равнище, а информационните източници ги премълчават?
Какво се случи с автомобила, работещ с вода, на българина Илия Вълков?
Студеният ядрен синтез – тайната, която пари.
Морето и вълните – ток без пари..
Какво в действителност е станало в Тунгуска?
Кой всъщност е откривателят на безжичното пренасяне на енергия, патентовано през 2007 г. от Масачузетския технически институт, което революционизира разпределянето на Електрическата енергия в домакинската мрежа?
Изкачвания – спускания: само оптически илюзии или аномалии на гравитационното поле?
Каква е тясната връзка между технологичните проучвания и петролните лобита?
Кой е откривателят на метода за създаване на екологично чисто гориво – магнегаз?
Технологията за рециклиране на токсични отпадъци на Руджеро Сантили – някой да е чувал за нея?
Изкуственият дъжд – мит или реалност?
Марко Пицути отговаря на тези и на още много други, останали без отговор въпроси: антигравитацията, секретните оръжия на нацистите, експериментите за етера, двигателите с компресиран въздух, студения ядрен синтез на Флайшман и Понс, мистерията на Кораловия замък, геофизичните оръжия, проучванията на проф. Серджо Фокарди и на инженер Андреа Роси.
Изградена на реални факти и истински истории, книгата не отстъпва по нищо на най-интригуващите романи. Авторът ни подсказва колко по-добър би могъл да бъде светът, ако е действително свободен.
ЧЕТЕТЕ И НЕ СЕ ГНЕВЕТЕ...

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar