ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Учебни ветроходни кораби

18,00 лв

14,40 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Внимание: Последни книги в наличност!

Автор: Мирослав Цанов
Година: 1990
Формат: енциклопедичен
Корица: твърда
Страници: 288

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВО 53

 

Книгата съдържа подробни данни, описания и фотографии на плаващите днес учебни ветроходи с относително големи размери. Тя е резултат от 17-годишните изследвания на автора в тази интересна област на морското дело, която в последно време придобива все по-голяма актуалност във всички морски страни.
Основата на изложената информация са преките данни и оригиналните фотографии, получена от собствениците и капитаните на описаните ветроходи чрез международното изследване "Ветроходните кораби днес", което авторът провежда под патронажа на ДСП "Булфрахт" — София. При съставянето на книгата са използувани и най-реномираните публикации в света, съдържащи данни за днешните учебни ветроходи. Тя е първа по рода си в тази област в нашата морска литература. Голяма част от съдържащите се в нея данни се публикуват за първи път в света. Достъпното изложение и богатият илюстративен материал я правят увлекателна и за читатели без специални интереси към морската тема.
Книгата е предназначена за широк кръг читатели — моряци, корабостроители и други лица с морски професии, ветроходци, корабомоделисти и всички, които се интересуват от историята, настоящето и бъдещето на ветроходните кораби.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar