ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Синдроми и рядко диагностицирани болести - Четвърто преработено и допълнено издание

10,00 лв

8,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Внимание: Последни книги в наличност!

Автор: Сборен колектив
Година: 1975
Формат: голям
Корица: твърда
Страници: 716

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВО 67-56

 

В четвъртото издание на книгата „Синдроми и рядко диагностициран» болести" са прибавени известен брой нови синдроми и редки болестни единици, добили популярност през последните няколко години. Задълбочено са преработени определени части от почти всички глави на книгата във връзка с редица нови постижения в клиничната биохимия и патофизиология, изясняващи една или друга страна от етиологията, патогенезата и клиничната симптоматика на тези редки, но все по-широко намиращи място при диферсмииалнодиа-гностичното обсъждане заболявания. Във връзка с това се наложи и отпадане от книгата на единични синдроми, които в последните години се разглеждат определено като форми на познати и широко разпространени болести.
В настоящото издание са застъпени и някои нови изпитани и утвърдени в практиката методи на ефикасна терапия при редки синдроми.
В този си вид книгата представлява интерес както за специалисти от различни раздели на вътрешната медицина, така и за ежедневната: лечебно-диагностична дейност на общопрактикувашия лекар.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar