ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Нацизмът в хватката на ционизма

6,00 лв

4,80 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Автор: Рафаел Джонсън
Година: 2019
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 38

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВО 134

 

Действителният факт е, че именно организираното еврейство като политическа единица - и даже не немската еврейска общност сама по себе си - е произвело първия изстрел във войната срещу Германия. Отговорът на Германия е отбранително, а не настъпателно действие. Ако този факт днес беше известен на всички, то той би хвърлил нова светлина върху последвалите събития, които, в крайна сметка, доведоха до този всемирен пожар, който влезе в историята с името Втора световна война. Войната на вождовете на международното еврейство против Германия не само предизвика ответни репресивни мерки, но и създаде условия за малкои звестния икономически и политически съюз между Хитлеровото правителство и ръководителите на ционисткото движение, които се надяваха, че напрежението между германците и евреите ще доведе до масова еврейска емиграция в Палестина.
Много преди Хитлеровото правителство да започне да ограничава правата на немските евреи, ръководителите на световната еврейска общност формално обявиха война на „Нова Германия" в същото време, когато американското правителство и дори еврейските лидери в Германия призоваваха за внимание в оплакванията си от новия Хитлеристки режим.
Войната на вождовете на международното еврей-ство против Германия не само предизвика ответни репресивни мерки, но и създаде условия за малкоиз-вестния икономически и политически съюз между Хитлеровото правителство и ръководителите на цио-нисткото движение, които се надяваха, че напрежението между германците и евреите ще доведе до масова еврейска емиграция в Палестина. Казано накратко, резултатът беше тактически съюз между нацистите и създателите на съвременната държава Израел - факт, който мнозина днес биха предпочели да премълчат.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar