ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

ПЪТЯТ НА ПОЗНАНИЕТО + 88 Формули

8,00 лв

3,60 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 55 %)

Автор: Авенир Халани
Година: 2020
Формат: малък
Корица: мека
Страници: 128

Отстъпка - 55%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

А това е Живот Вечен, дето да познаят Тебе Единаго Истиннаго Бога и Исуса Христа, когото си проводил.
Йоан 17:3-4

Когато придобиете истинското Познание за Бога, Вечният Живот ще бъде осъществен във вашата душа.
Учителя Петър Дънов

Ако сте в Бога, истинското Познание ще дойде от само себе си.
Елеазар Хараш

Висшето познание се състои в Познанието на Дао (Бог), което обгръща в единство всички противоположности.
Лао Дзъ

Единственото истинско Познание е Любовта.
Руми

Първата стъпка към Познанието на Бога е да познаете себе си.
Авенир Халани

 

 

СЪДЪРЖАНИЕ

Предговор.......................................................3

Пътят на Познанието........................................7

Предговор за Формулите................................97

Формули за Познанието - 88 формули.............99

 

 

ПРЕДГОВОР

Има само едно универсално учение и това е Учението за Любовта. Учението, което Мойсей донесе на хората, а те направиха от него религия, същото Учение, което Христос донесе на хората и те пак направиха от него религия, Учението, което донесе и Пророка Мохамед, и отново хората направиха от него религия. Кришна, Буда, Лао Дзъ и много други, те всички донесоха на хората Учението за Любовта, Учението за Богопознанието, но хората направиха от него религии и ги противопоставиха една на друга. Не можеш да затвориш Истината нито в храм, нито в синагога, нито в джамия, нито в църква.
Пътя на Познанието, е векторна величина - има начало, но няма край. Това е красотата и величието на Божия промисъл. Само един е начинът никога да не стигнеш - и това е никога да не направиш Първата Крачка по Пътя на Познанието. Но знай едно - стъпиш ли на този Път, връщане назад няма, непростимо е да си стъпил на Пътя на Познанието, на Пътя на Любовта и да се откажеш. Ако не мислиш, че си готов, значи не си готов, по-добре изчакай, когато си сигурен и непоколебим в решението си. Твоята сигурност и непоколебимост, когато дойде момента, ще дойдат от Бога. Този, който стъпи на този Път, той вече е направил Мъдрия избор - Избора чрез Любовта към Бога, следвайки Пътя на Познанието, Той да ти се изяви чрез Истината и ти да го Познаеш, да станеш едно с Него, сега и завинаги.
Докъде ще ви изведе Пътя на Познанието? - Чрез Пътя на Познанието, ще се изгубите в Божественото Единство, разтваряйки се в Божественото съзнание и ставайки едно с Него. Някой ще помисли: Тогава по Пътя на Познанието няма ли да изгубя индивидуалността си? - Не, единственото, което ще изгубите, е само Егото си. Ставайки част от Божественото съзнание, вие ще  станете част от Бога, вие ще станете самият Бог.
Познай Бог, като твой баща, защото Той е твоят баща, който никога не е спирал да те обича и ще те обича завинаги, защото Той е този, който е с теб от люлка до гроб, защото Той е този, който ще бъде с теб за Вечността.
Познай Бог, като твоя майка, защото Той е този, който ражда вселени, Той е този, който ражда светлина и живот, Той е този, който ще роди и теб, за Новия живот.
Познай Бог, като твой приятел, защото Той никога не те е предавал и никога няма да те предаде, ще бъде с теб винаги в ден труден, винаги ще откликва на разумните ти молби, винаги ще ти помага и никога няма да те изостави.
Познай Бог, като твоя мил Възлюбен, защото Той е Любовта, за която жадува душата ти.

Авенир Халани

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar