ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Умрелите са живи - Елеазар Хараш, Чарлз Ледбитър

6,00 лв

3,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 50 %)

Автор: Елеазар Хараш, Чарлз Ледбитър
Година: 2019
Формат: малък
Корица: мека
Страници: 88

Отстъпка - 50%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

Има нещо красиво в смъртта, защото животът се доказва чрез смъртта. Красотата е в това, че докато си свързан с Бога, всякога ще живееш и на този, и на онзи свят. Прекъсне ли се връзката, влизаш в илюзорния живот - животът на заблужденията.
Когато сте правили зло - злото ще ви посрещне в другия свят, ако сте правили добро - доброто ще ви приеме.
Учителят ни е учил, как се побеждава смъртта, но в книгата за “Да осветлим смъртта” от Учителя, аз се спирам по-подробно по този въпрос. Смъртта е духовна преграда, но посветеният в окултизма знае нейното число, а това знание е освобождение... Да постигнеш тайната на смъртта, значи да я победиш.
За чистия няма смърт, няма умиране - има заминаване. Този, който иска да не замине преждевременно, трябва да се чисти от всяко зло в себе си, защото смъртта и злото са съдружници. Смъртта е едно ограничение, за да не може злото да се развива и да стане по-голямо, защото така невежеството се размножава.
Без победа над смъртта няма ясен поглед върху живота. Искам да кажа, че победата над смъртта дава просветление, а това е най-важното в живота на ученика. Тази малка книжка дава своето просветление, т.е. своята помощ на хората. Тя няма идея само да утеши човека, но и да го просветли - в това отношение малката книжка е голяма.

Елеазар Хараш

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar