ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Раждане - Когато духовното и материалното се слеят

10,00 лв

5,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 50 %)

Внимание: Последни книги в наличност!

Автор: Шари Арисон
Година: 2011
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 96

Отстъпка - 50%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

СЪДЪРЖАНИЕ
За автора......................................................5
Раждане.......................................................9
Духовно начало...........................................12
Материя.......................................................42
Единство.....................................................85
Благодарности.............................................95

РАЖДАНЕ
Старият свят се разпада около нас. Духовното и материалното, междуличностните отношения, околната среда и политиката -всичко се намира в състояние на  движение и постоянна промяна. Изправени сме пред нов, непознат свят, в който старите закони и традиционните схващания вече няма да могат да ни служат.  Свят, в който условните разлики между сферата на икономиката, бизнеса, материята и духовния аспект вече не съществуват. Пред нас се намира свят, в който  духовното и материалното се сливат.
Всичко старо се руши около нас. Не изведнъж, а като част от един процес, започнал преди години и наближаващ кулминационната си точка. Подобно на рана,  която се нуждае от почистване, за да оздравее, този процес е съпроводен от болка и страдания, от инфекция, която трябва да бъде отстранена. Лечението е парещо  и болезнено, но тази болка е необходима. За да започнем отначало, трябва да се изчистим от това, което причиняваме на себе си, на останалите, на природата и на  заобикалящия свят. Нарастващата агресия, продължаващите войни, сриващата се икономика, замърсеният въздух, вражеската среда, върлуващите епидемии -  всички злини на човечеството ни прояждат отвътре. Нужно е да се освободим от тях и да се излекуваме, за да достигнем до нещо ново, чисто и променено.
Прекалено дълго време действията на човечеството се отличаваха с безобразна липса на отговорност. Ние самите изгубихме равновесие и нарушихме баланса на  планетата. Искахме всичко за себе си. Не успяхме да обхванем с поглед цялостната картина и не обърнахме внимание на тези, с които споделяме този свят -  човешки същества, животни, земята и нейните блага, цялата планета. Вгледахме се единствено в себе си. Приехме всичко за даденост и решихме, че светът  съществува, за да ни служи, че всичко е създадено заради нас и ще го имаме и в утрешния ден. Тази арогантност ни доведе до там със собствените си ръце да  рушим света и то не само в екологично отношение.
На всички трябва да е ясно, че ако искаме промяна, трябва сами да я извършим. Тя не зависи от правителства, политически и духовни водачи, нито от тези, които  притежават власт или богатства. Промяната е в нашите ръце, в ръцете на всеки един от нас. Ние заедно творим бъдещето на всяко ниво - лично, социално,  политическо, икономическо и екологично. Всички трябва да се насочим кьм своята област, независимо дали сме бизнесмени, фермери, специалисти от областта на  високите технологии или учители. Трябва да открием своята същност и да разберем, да приемем и да уважаваме първо себе си, а след това и другите, за да дадем  своя принос.
През по-голямата част от живота си съм получавала послания във вид на образи и слова, понякога дори изказани на някакъв древен език. Те се спускат към мен  отгоре. В миналото прибягвах до помощта на посредници, които тълкуваха посланията вместо мен, но днес знам как да приемам тези сигнали дирекгно, без  неизбежните предразсъдъци в резултат от преминаването на информацията през чужди филтри. (За пояснение в книгата използвам две различни думи за едно и  също явление: „посредничество“, когато информацията се тълкува от друг, и „послание“, когато я получавам директно).
Преди около две години получих послание, в което се казваше да се подготвя за предстоящ срив. Реакцията ми не беше обвързана с икономическото ми състояние.  Не се втурнах да продавам активите си, за да предотвратя евентуални загуби, нито се опитах да трупам печалба. Единственото, което направих, беше с още  по-голяма решителност да продължа по своя път - пътя, който през последните години следвахме заедно с фирмите от Arison Group. Това беше мощен и убедителен  процес за реализиране на нашите стремежи.
Целта ми е чрез тази книга да разкажа за своето пътуване в духовния свят и в света на бизнеса, да споделя своите прозрения относно неразривната връзка между  тези два свята, да изкажа предположения за естеството на новия свят, към който се приближаваме, и да разкрия своя духовно-делови модел - нов модел за един  нов свят, който ще даде възможност на хората, на компаниите и дори на държавите да превърнат разрухата наоколо в промяна и да слеят духовното и  материалното, което ще доведе до раждането на ново бъдеще.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar