ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Гориво, смазочни материали и вода

15,00 лв

12,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Внимание: Последни книги в наличност!

Автор: Г.Д.Бернщейн
Година: 1951
Формат: среден
Корица: твърда
Страници: 306

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВА 18-23

 

ПРЕДГОВОР
В настоящата книга са изложени в достъпна форма основните данни за най-главните видове гориво и смазочни материали, които се употребяват в селското стопанство.
При това наред с достъпното изложение на материала авторът се е стремял да запази необходимата научна точност при обясненията на явленията и в терминологията.
Изхождайки от опита, придобит при преподаването на курса, авторът е намерил за по-правилно да състави учебното пособие под формата на редица самостоятелни теми. Така твърдите, течните и газообразните горива, смазочните масла, водата и т. н. са застъпени в отделни глави, във всяка от които е дадено цялостно обяснение на разглеждания въпрос.
Такъв метод на изложение придава на курса необходимата стройност и завършеност, облекчава усвояването на материала и освен това позволява да се използува тази книга от инженерно-техническите работници в селското стопанство като помагало в практическата им дейност.
Книгата е съставена в съответствие с програмата на курса "Гориво, смазочни материали и вода" за средните технически училища по механизацията на селското стопанство, одобрена от Министерството на селското стопанство на СССР.
Изказвам дълбока благодарност на заслужилия деятел на науката, доктор по техническите науки, професор Владимир Робертович Вилямс за научната редакция на този труд.
Авторът

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar