ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Свъхестествени явления: Глас от гроба

2,50 лв

2,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Автор: Карол Меркадо
Година: 1995
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 128

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВА 035-34

 

Бруталното убийство на медицинската сестра Терезита Баса шокира жителите на Чикаго. Но полицията не успява да открие никакви улики или мотиви на престъплението... и съвсем скоро то се превръща в поредния неразрешен случай. Една от колежките на Терезита стига до потресаващото разкритие, че чрез нея убитата жена общува с нашия свят. В смайващия случай на обладаване от дух, Реми Чуа приема в себе си духа на Терезита, нейния глас и личност, за да разкаже подробностите около убийството... да насочи полицията по правилната следа и накрая да съдейства за арестуването на убиеца. Тази драматична, действителна история за убийството и обладаването от дух, с която се сблъскаха криминалистите от Чикаго, бе представена във филма "Неразрешени загадки".
Написана с пълно съдействие от страна на Реми и Хосе Чуа - хората, преживели тези събития, настоящата книга разкрива един случай на загадъчни обладавания от дух, довели до арестуването на убиец, а така също и изпитанията, през които преминава жената, избрана да говори от името на убитата...
Тази история нямаше никога да достигне до читателите без съдействието на Хосе и Реми Чуа, детективите Джоузеф Стачула и Лий Еплен, лейтенант Уорън Уейлън, Рон Сомера и много други, които ни помогнаха, но пожелаха да останат анонимни.
Книгата "Глас от гроба" е написана по действителен случай! Имената и описанията на главните действащи лица в тази история са непроменени. Някои други имена, както и описания на външния вид, бяха изменени, а определени герои представляват събирателни образи на два или повече прототипа, като това е направено с цел да се осигури личното спокойствие на тези хора. За постигане на по-добро литературно звучене на творбата, последователността на част от разигралите се събития бе незначително променена.

 

"Хосе предпазливо се приближи до ниското легло и коленичи до него, опитвайки се да прецени ситуацията. Ръцете на Реми бяха плътно прилепнали по тялото й. Той умело опипа нейната китка, за да провери пулса. Опита се да премести ръката й в по-удобно за засичане на пулса положение, но не успя да я помръдне. Пусна я като попарен и нервно прекара пръстите през гъстата си, черна коса, отмятайки я назад от тревожно сбърченото си чело.
Хосе понечи да зададе толкова често задавания на припаднали хора въпрос "Как се чувстваш?", но по някаква необяснима причина устните му изрекоха: "Кой си ти?".
Тялото на Реми леко потрепна, а устата й започна да се движи.
"Аз съм Терезита Баса " - гласът беше силен и вибриращ. По гръбнака на Хосе преминаха студени тръпки. Той бе повече от сигурен, че това не бе гласът на Реми..."

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar