ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Даото на Уили, автор Уили Нелсън, Търк Пипкин

14,00 лв

11,20 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Не е в наличност

Автор: Уили Нелсън, Търк Пипкин
Година: 2008
Формат: голям
Корица: мека
Страници: 232

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВА 5-3

 

ЗДРАСТИ! АЗ СЪМ УИЛИ НЕЛСЪН

Пътят може да е ориентир, но не и неизменна пътека.
Дао Дъ дзин

Здрасти! Аз съм Уили Нелсън. Приятно ми е да се запознаем. Срещал съм мнозина от пас по пътищата, докато пресичах Америка и обикалях света, свирейки моята музика.
Виждал съм те на концертите си в евтини кръчми. Срещал съм те в малки провинциални църкви, на грандиозни музикални фестивали, на безбройните акции за набиране на  средства в подкрепа на каузи, в които вярваме. Може да сме си разменили усмивки в някое кафене. Може да съм се посмял на твоя шега или да съм ти казал някоя от  моите. Ако и двамата се разхилим здраво на кратичка шега, значи сме майстори в играта. Ти дори може да откриеш някакво по-дълбоко значение в нея - някоя аналогия с  най-великите уроци или мистерии на живота. (Ако го направиш, уведоми ме незабавно.)
Независимо дали сме седели един срещу друг, или просто си слушал как пея песните си, приятно ми е да си мисля, че сме стари приятели, нови приятели или просто  приятелски настроени.
Майсторът на голфа от Тексас Харви Пеник казва: „Ако играеш голф, значи си ми приятел.“ Е, аз пък казвам: „Ако обичаш музиката, ти си ми приятел."
Прекрасно е да имаш много приятели.
Тази книга е моят начин да споделя мъничко от това, което научих за седемдесет и двете години, през които създавах музика и приятели на тази красива планета. Не  знам дали нещата, за които пиша, ще променят живота ти, но те със сигурност промениха моя.
Начинът, по който се случваше това, ми се струва поразителен, защото някъде по пътя от луничаво сиромашко хлапе от Абът, Тексас, аз се превърнах в баща, дядо и  прадядо със семейство, приятели и работа, която не бих заменил за нищо на света. По един или друг начин изглежда съм се натъкнал на нещото, което всички ние търсим  във великата мистерия на живота.
Някой би го нарекъл щастие, но ми се иска да си мисля, че всъщност това, което открих, съм самият аз. Звучи простичко, но в действителност ми отне доста време да  го постигна. Освен всичко останало се наложи да науча, че трябва да престана да се опитвам да бъда някой друг.
Най-трудният път е да се опитваш да бъдеш някои друг. Наистина.
Мислех си да ти разкажа как стигнах дотук и може би, след като ме опознаеш и разбереш за пътищата, по които поех - и ти ще откриеш свой път. Така накрая ще  познаваш и двама ни малко по-добре.
Ето за това ще си говорим - за мен и теб.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar