ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Лунни знаци - астрологичен алманах

15,00 лв

12,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Внимание: Последни книги в наличност!

Превод: Димитър Димитров
Година: 2000
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 284

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВА 022-5

 

Как уа използваме тази книга
Готови ли сте да съберете плодовете от вълшебната градина на Луната? С „Книга 3а лунните знаци" ще можете да го направите. Тя ви предоставя четири изпитани средства, с чиято помощ да ожънете богатата реколта. Можете да ги използвате самостоятелно или в комбинация, 3а да ви съдействат в постигането на успех през 2000 година. В началото на книгата ви предлагаме нашия уникален, но лесен 3а използване Астроалманах: списък с най-благоприятните дати 3а стартиране на важни начинания през 2000 година. Следва пълен наръчник, с който ше успеете да настроите биологичния си часовник в съзвучие с влиянието на Луната. Той извежда Астроалманаха с едно стъпало нагоре, като ше ви научи как да изберете най-подходящите дати 3а своите дейности. В края на книгата са публикувани проницателните лунни астрологически предсказания на Глория Стар. Предлагаме ви и цяла поредица от информативни статии как да използвате Луната у дома, на работното си място, в градината и навсякъде, където сте. Прегледайте ги и ше откриете още много начини да прилагате тези техники.

Астроалманах
Най-лесният начин да използвате„Книга 3а лунните знаци" при определяне на лунното време е да се обърнете направо към Астроалманаха. Той ви предлага най-добрите дни 3а започване на шейсет различни дейности, съобразявайки се със знака, фазата на вашата Луна и нейните аспекти. Трябва само да откриете интересуващата ви дейност, а срещу нея са отбелязани най-подходящите дати 3а всеки месец. Когато използвате енергиите на Луната, трябва да се имат предвид две неща - инсепцията (началото на дейността) и желаният резултат. За да постигнем успех, ние започваме дейността си под определен лунен знак и фаза, тъй като крайните резултати са повлияни от техните особености. Следователно Астроалманахът ви дава списък на най-благоприятните дати, в които можете да стартирате различни начинания.

Лунни таблици
Астроалманахът е най-общ пътеводител за датите, в които си струва да се заемете с изброените дейности, но не е в състояние да се съобрази с всички индивидуални потребности. За едно по-задълбочено изследване на лунния „часовник" „Книга 3а лунните знаци" ви предоставя лунните таблици. Въпреки че сме в състояние да ви посочим благоприятните - най-общо казано - дати, не всички хора си поставят еднакви цели при стартиране на дадено начинание. Следователно не всеки би желал да започне по едно и също време определена дейност. Например решили сте да засадите цветна градина. Кое е най-важното 3а вас в едно цвете? Красотата? Тогава може би ще поискате да го засадите във Везни, защото тази зодия се управлява от Венера, която определя външния вид. Искате ли да получите богата реколта, опитайте в Рак или Риби - двата най-плодородни знака. А какво би станало, ако имате намерение да транспортирате цветята на друго място в саксии или букети? Тогава по-добре да опитате Скорпион, за да не се повредят, или Телец, 3а да са по-трайни. В Астроалманаха не са взети предвид ретроградните планети (погледнете съответната статия), пространственото движение на Луната и благоприятните и неблагоприятните дни.
Процедурата за прилагане на лунните таблици е много по-сложна от обикновеното консултиране с Астроалманаха, но съветът ни е да се научите да използвате пълния потенциал на „Книга 3а лунните знаци" и ще бъдете възнаградени с цялото богатство на лунната мощ. Указанията за използване на таблиците и избор на предпочитаните от вас дати са в главата „Как да използваме лунните таблици". Погрижете се да я изчетете от начало до край и обърнете особено внимание на информацията 3а знаците, пространственото движение на Луната, ретроградните планети, както и на благоприятните и неблагоприятните дни. Главите „Фазите на Луната и зодиакалните знаци", „Ретроградни планети" и „Луна без аспекти" са предоставени като допълнителен материал и също си заслужава да ги прочетете. Те ще ви дадат едно по-задълбочено разбиране на процесите при планиране, основано върху въздействието на Луната, както и първоначалните знания, необходими за използването на статиите в тази книга.

Личен лунен хороскоп
В главата „Личен лунен хороскоп" Глория Стар ви разкрива какво можете да очаквате през 2000 година. Подходът й е по-различен от този на другите астролози, включително и в „Книга 3а слънчевите знаци", където са ви предоставени предсказания, основани на слънчевите знаци. Докато Слънцето описва основните черти на индивидуалността, Луната символизира вътрешния, интимния ви А3- вашите чувства, емоции и подсъзнание. Познанието какво ви очаква от Луната през 2000 г. ще ви обогати и подпомогне в личното усъвършенстване. Ако вече сте запознати с вашия лунен Знак, не се колебайте, а отворете на съответната част в края на книгата. В случай че не знаете своя лунен знак, можете да го откриете, като използвате процедурата, описана по-нататък.

Статии, статии, статии
В книгата са събрани разнообразни статии за използване на лунната енергия при най-различни дейности - от риболов до бизнес. Те са писани от хора, които успешно я прилагат във всекидневния си живот, и са подбрани с цел да ви забавляват и да умножат знанията ви 3а това, какво може да направи Луната 3а вас. Статиите ще откриете в главите „Дом, здраве и красота", „Забавления и отдих".

Последни забележки
Всяка година получаваме огромен брой писма и телефонни обаждания. В повечето от тях ни питате как да откриете дадена информация в „Книга за лунните знаци" и как да я прилагате. Най-добрият ни съвет е да прочетете целия увод и особено главата 3а използване на таблиците. Предоставили сме примери, като сме взели предвид текущото положение на Луната и таблиците за аспектите, така че да сте в състояние да проследите и свикнете с целия процес. В началото използването на лунните таблици може да ви се стори объркващо, тъй като се използват немалко фактори, но ако внимателно прочетете указанията и се поупражнявате, много бързо ще станете специалисти в съставянето на лунен хороскоп. Запомнете, че за бърза справка относно най-благоприятните дни 3а дадена дейност трябва да се обърнете към Астроалманаха. Ако това начинание има специално значение единствено 3а вас, обърнете се към „Как да използваме лунните таблици". За да вникнете в личния си лунен знак, прочетете лунния хороскоп от Глория Стар. Накрая, ще се запознаете с многобройните начини да използвате мощта на Луната, като прочетете главите „Дом, здраве и красота", „Забавления и отдих" и „фермерство и градинарство".
Пригответе се и направете живота си по-добър със силата на Луната!

Важно
Всички часове в „Книга 3а лунните знаци" са дадени в Източноамериканско стандартно време. Трябва да пресметнете съответния час 3а вашата часова зона. По-долу ви предоставяме таблица, с която да се консултирате.

 

СЪДЪРЖАНИЕ

Как да използваме тази книга
Преминаване към различни часови пояси
Забележки относно Астроалманаха
Астроалманах
Как да използваме лунните таблиии
фазите на Луната и зодиакалните знаци
Ретроградни планети
Луна без аспекти
Открийте своя лунен знак
Таблица на основните числа
Личен лунен хороскоп
Лунен Овен
Лунен Телец
Лунни Близнаци
Лунен Рак
Лунен Лъв
Лунна Дева
Лунни Везни
Лунен Скорпион
Лунен Стрелец
Лунен Козирог
Лунен Водолей
Лунни Риби
Дом, здраве и красота
Вкъщи си е най-добре
Здрабосдовното състояние според Луната   
Забавления и отдих 
Транзитите на Външните планети спрямо вашата Луна
Икономически прогнози за 2000 г   
Двадесет и седемте накшатри
Фермерство и градинарство
Предсказания за земетресенията през 2000 г

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar