ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Възпитание и обучение на домашното куче

5,00 лв

4,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Не е в наличност

Автор: Звезделин Андреев
Година: 1992
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 64

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

СЪДЪРЖАНИЕ
Предговор.....................................3
Преди да си вземем куче...............4
Избор на порода............................6
Решено - вземаме си куче..............8
Принадлежности............................9
Посрещане на кучето...................14
Хранене.......................................16
Тоалетни принадлежности.............21
Приемане на лекарства.................23
Поведение и заложби....................25
Основни правила на възпитание....31
Уреди за обучение........................47
Обучение......................................54
Остаряване и смърт.......................61


ПРЕДГОВОР
Напоследък интересът на хората към породистите кучета все повече расте. Заедно с това нараства и значението на кинологията, която се занимава с произхода, телесното устройство, породите, развъждането, храненето, отглеждането, болестите, възпитанието, обучението и използването на кучета. Тук ще се спрем по-подробно на възпитанието и обучението.
Едва ли може да се намери по-вярно и предано животно от кучето. Общуването и грижите за него могат да предотвратят или да отстранят чувството за страх, самота и отчужденост и свързаните с тях нервни разстройства. Известно е, че който веднъж е имал куче, той никога вече не би исшл да се лиши от него.
Към отглеждането на куче у дома трябва да се подхожда много сериозно. Преди всичко не бива да се забравя, че то не е предмет, не е играчка, а живо същество, което не може да се изхвърли като непотребна вещ. Когато кучето влезе в нашия дом в повечето случаи ние печелим един верен приятел, но заедно с това поемаме отговорността да превърнем малкото създание в развито, красиво и добре възпитано куче.
У нас почти липсва литература на български език в която собствениците и любителите на кучета могат да намерят отговори на редица въпроси във връзка с възпитанието и обучението на тези животни. В предлаганата книга на лек и разбираем език се дава информация за всичко, което трябва да знаят любителите.
Подбран от книгата "Моето куче" на Манфред Кох Костерниц, с надеждата да помогне на многото стопани на кучета и на самите тях

Звезделин Андреев

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 4,00 лева
Еконт Адрес - 6,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева

 

Във връзка с настъпили промени в законовите разпоредби на Република България, считано от 15 май 2019 г., Еконт Експрес ще начисляват ДДС 20%, върху всички всички пощенски пратки, (до Офис), които до момента са били освободени от ДДС. Във връзка с това, Книжарница Логос, променя цената на доставката до Офис на Еконт - 4 лв. Цената на доставката до Адрес на клиента, се запазва - 6 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 50 лв.


® 2011 Atar