ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Заветите на Лориен - книга 2: Силата на шестимата

15,00 лв

12,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Внимание: Последни книги в наличност!

Автор: Питакъс Лор
Година: 2011
Формат: голям
Корица: мека
Страници: 296

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВА Г-5

 

СЪБИТИЯТА В ТАЗИ КНИГА СА РЕАЛНИ.
ИМЕНАТА И МЕСТАТА СА ПРОМЕНЕНИ ЗАРАДИ СИГУРНОСТТА НА ШЕСТИМАТА ОТ ЛОРИЕН, КОИТО ВСЕ ОЩЕ СЕ УКРИВАТ.
СЪЩЕСТВУВАТ И ДРУГИ ЦИВИЛИЗАЦИИ.
НЯКОИ ОТ ТЯХ СЕ ОПИТВАТ ДА ВИ УНИЩОЖАТ...

"Силата на шестимата" е продължение на фантастичния трилър "Аз съм номер Четири", познат на българските читатели и от едноименния филм с продуцент Майкъл Бей. Книгата излиза на български език почти едновременно с американския оригинал.
Книгата е написана от Питакъс Лор - псевдоним, зад който стоят двама души - утвърденият автор Джеймс Фрей и младият Джоуби Хюз. Но Питакъс Лор е и едно загадъчно присъствие, което предстои да се прояви в повествованието.
Отново се срещаме с младия Джон Смит и неговия приятел Сам. Сам е тийнейджър, а Джон Смит е извънземен, пристигнал на Земята от планетата Лориен. Той е един от деветимата млади лориенци, притежаващи завети, които им дават едва ли не свръхестествени сили. Тези завети обаче се проявяват с възрастта, а лориенците още са млади. Впрочем трима от тях вече са мъртви, убити от коварните нашественици от планетата Могадор, които са разорили планетата Лориен и вече са на Земята. Те са силни и са много. Ала Джон вече не е сам. С него е Шест, която е способна да предизвиква всякакви атмосферни явления и е много силна и красива. Джон е още влюбен в бившата си "съученичка" Сара, но близостта му с Шест го смущава.
Един наситен с много напрежение и приключения разказ се прибавя към досегашните събития... А предстои да излязат още четири книги от поредицата "Заветите на Лориен", докато разберем как ще завърши битката между лориенците и могадорианците и дали хората най-после ще проумеят заплахата и ще се съюзят с лориенските младежи...

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar