ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Ключ болгарского язика от Георги С. Раковски

10,00 лв

5,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 50 %)

Автор: Георги С. Раковски
Година: 2008
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 160

Отстъпка - 50%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

Книгите на Раковски, делото на Апостола, книгите на д-р Ганчо Ценов, ето това е, което трябва да бъде като звезда пред всеки българин. Специално кннгнте на Раковски н д-р Ганчо Ценов, върху конто тегне булото на забравата, трябва да влязат във всеки български дом, за да вдъхват сили и упование в утрешния ден. Няма да бъде далечен деня, когато нашите деца ще учат от историята оставена в тези книги. С надежда, че чрез подобни книги, младото поколение на България, новото младо поколение ще достигне до истината, която в момента се поприкрива с позиви за позитивно мислене и светло бъдеще и кухи лозунги от типа - „вярвай". Да вярваш в Спасителя не е същото, като да вярваш в кухата днешна глобализация и Новия световен ред.
Новите ценности щс бъдат изградени въз основа на делото на такива колоси като Раковски, Ботев, Левски, и техните трудове ще бъдат изучавани в часовете по нова история, различна от днешната история, измайсторена от силните на деня.

"Ключ болгарского язика" от големият български революционер и възрожденец Георги Стойков Раковски, известен още като Георги Сава Раковски, по рождение Съби Стойков Попович. Първото издание е от 1880 г., издадена е от Киро Стоянов, племенник на Георги С. Раковски.

"Ключ болгарского язика" е съставен от цялотостаробългарско азбуки и той отваря сичките български речи, т.е. показва на първобитното значение не само до слоговете, но и до най-малкий гласец."

Георги С. Раковски

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 3,00 лева
Еконт Адрес - 6,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar