ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Регулировки на автомобила

0,00 лв

0,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Не е в наличност

Автор: Антон Божилов Андонов
Година: 1969
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 100

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

В книгата са разгледани по-важните регули­ровки и центровки на механизмите, системите и от­делните възли на автомобила. Въпросите са разра­ботени преди всичко принципно, а в повечето слу­чаи са конкретизирани за отделни марки и видове автомобили.
Предназначена е преди всичко за ръководите­ли и работници в автомобилния транспорт. Тя мо­же да бъде полезна и за всички любители - шофьори, както и за тези, които изучават автомобилно дело.


ПРЕДГОВОР

През последните години нашият автомобилен транспорт се развива с изключително бързи темпове. Бързо расте и армията от шофьори, монтьори и редица други технически кадри в автотранспортните предприятия. Не малък е и броят на любителите шофьори.
Успоредно с това расте и нуждата от техническа литераура по устройството и експлоатацията на автомобилите.
Досега у нас не е издавано помагало, в което да са систематизирани и изложени всички въпроси във връзка с центровките и регулировките на автомобила, каквато е целта на книгата.
Отделните въпроси в книгата са разгледани принципно от практическата им страна, често са конкретизирани за отделна марка и модел автомобил от най-често срещаните у нас. Конструктивни особености на някои агрегати или автомобили може би са останали незасегнати, но с тях лесно ще справя оня, който познава принципно въпроса или задачата, която стои пред него.
При правилно центровани и регулирани механизми, системи и отделни агрегати се осигуряват редовна работа, икономично разходване на горивни и мазилни материали и продължителност на службата на автомобила.
Внимателното запознаване и прилагане на изнесения материал в книгата ще спести много излишен труд и неприятности на шофьори и монтьори.
Книгата е предназначена преди всичко за шофьори и монтьори, но е и за всеки друг читател, запознат с експлоатацията и ремонта на автомобилите.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 4,00 лева
Еконт Адрес - 6,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar