ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

ФОНДАЦИЯ ЧЕТИРИ ЛАПИ БЪЛГАРИЯ – 10 ГОДИНИ

50,00 лв

40,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Внимание: Последни книги в наличност!

Автор: Сборен колектив
Година: -
Формат: енциклопедичен
Корица: твърда
Страници: 80

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ФОНДАЦИЯ ЧЕТИРИ ЛАПИ БЪЛГАРИЯ – 10 ГОДИНИ


Книгата „ЧЕТИРИ ЛАПИ България – 10 години” е създадена както да популяризира дейността на организацията, така и да подпомогне бъдещите ѝ проекти с набраните от продажбите средства. Книгата резюмира историята и хронологията на една благородна мисия, започнала в края на миналия век в резултат на възмущението на порядъчните хора от средновековната традиция на мечкадарството.

 

 

 

 

Днес, 10 г. по-късно, в България вече няма нито една танцуваща мечка. Всички те са приютени в Парка за танцуващи мечки край гр. Белица в планината Рила.

На страниците на книгата е разказана историята за създаването и развитието на този парк, за перипетиите и любопитните моменти в борбата за откупуването на неговите обитатели, за подкрепата на политици като Симеон Сакскобургготски и Евдокия Манева, както и от фондацията на Бриджит Бардо - партньор в реализацията на проекта.

Част от книгата е посветена на „Грижа за бездомните животни” – един от най-трудните, но и благородни проекти на фондация „Четири лапи”, свързан с кастрация, ваксинация и лечение на бездомни кучета и котки, улавяни по улиците на населените места из цяла България.

 Очертана е и нормативната рамка в сферата на защитата на животните в нашата страна, както и нейното динамично развитие през последните години, като е отбелязан най-големият напредък в областта – промените в Наказателния кодекс от 2011 г., инкриминиращи проявите на особена жестокост спрямо животните.

В края на изданието са очертани насоките в развитието на дейността на Парка за танцуващи мечки, както и на цялата фондация в идните години.


 

Книгата представлява едно увлекателно четиво, илюстрирано с фотографии от най-високо качество, сред които и тези на световноизвестния фотограф Михай Василе. С нея освен че можете да направите чудесен подарък на себе си или на свой близък, ще станете и един от 500-е хиляди подръжници и дарители на организацията в целия свят.

Всички набрани средства от продажбата, отиват за

"Фондация Четири Лапи"

Със съдействието на:

www.knigi-bg.com - Всички книги от 20 до 50% Отстъпка!

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 4,00 лева
Еконт Адрес - 6,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar