ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Пътят на Светлината - Животът на Михаил Иванов, духовен приемник на Учителя Петър Дънов

16,00 лв

12,80 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 20 %)

Внимание: Последни книги в наличност!

Автор: Луиз - Мари Френет
Година: 2002
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 400

Отстъпка - 20%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВО 147-125

 

Омраам Микаел Айванхов, роден в България като Михаил Иванов, пренася във Франция Учението на Петър Дънов за Бялото Братство и вдъхновява последователи от цял свят за формулирания от Дънов висок идеал:

" Бъдете със Сърце, чисто като кристал, Ум, светъл като слънцето, Душа, обширна като Вселената, Дух, мощен като Бога и единен с Бога. "


„Истинският Учител никога няма да Ви каже, че е Учител, никога. Той ще ви остави да го почувствате и осъзнаете, той няма нужда от признание."

Делото на Айванхов е същностна проява на третия духовен импулс на влияние от българските земи върху западната и световна култура, след орфизма в Античността и богомилството през Средновековието.
Дали говори за отглеждане на деца, за възпитание, брак, любов, секс, пари, работа, философия, Бог, кабала, йога или езотерично християнство, Айванхов неизменно просветлява нашите разбирания. Постигнал върховете на духовния живот, той спокойно съзерцава долините, които повечето от нас обитаваме. Като всички велики учители, Айванхов живее едновременно във видимия и невидимия свят. Така посланията му придобиват необикновена дълбочина, докосвайки най-съкровените кътчета на душите ни.

Георг Фойерщайн - автор на "Свещени пътеки" и "Йога учения"

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 4,00 лева
Еконт Адрес - 6,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar