ПОРЪЧКА
(празна)

Категории

Друнвало: Нови интервюта и статии 2008-2011

10,00 лв

5,00 лв

(ЦЕНА НА КНИГИ НАМАЛЕНИ С 50 %)

Автор: Друнвало
Година: 2011
Формат: среден
Корица: мека
Страници: 168

Отстъпка - 50%

Повече детайлиwww.knigi-bg.com

ВА 052

 

Настоящият сборник включва транскрибирани аудио и видео интервюта и обръщания на Друнвало в периода 2 август 2008 година - 28 октомври 2011 година

ПРОРОЧЕСТВА ОТ СЪРЦЕТО

Всичко, което виждаме около нас, е илюзия. Единственото сигурно нещо е единството на целия живот и когато го видим, осъждането си отива.
На всеки 13 хиляди години ние се преместваме нагоре-надолу по повърхността на Земята, а между най-високата и най-ниската точка е винаги Цветето на живота.
Всички знаят, че това ще се случи, но мълчат и нищо не казват.
Ако обаче сме свързани в сърцето си с Майката Земя и Бащата Небе, ние ще оцелеем и нищо лошо не може да ни се случи. Мелхизедекското съзнание се завърна на Земята и ни помага да открием как да отведем всички хора на следващото ниво на > съществувание. Никога и никъде не се е случвало мелхизедеците да не открият начин да сторят това.
Кой е Друнвало Мелхизедек?
Друнвало е друидско име. То бе избрано за мен, но от други, не от мен. Друнвало означава дърво, което расте до поток, малко поточе.
Мелхизедек също е с друидски произход. Дру-идите разбрали, че мелхизедеците са много важен аспект на живота и че живеят в центъра на Земята. Това съвпада с много от философиите на коренните народи по света. На едно по-високо ниво обаче, когато тази вселена била създадена... Аз използвам думи за тези неща, но в действителност те не могат да се опишат с думи, които ограничават значението. Никоя дума не може истински да пресъздаде това, което имам предвид, така че смисълът ще е приблизителен.
Тази вселена била създадена като опит на Бог да направи стъпка навътре към съзиданието и да добие пряка опитност в редица посоки, в които преди това не бил вървял. Когато започнал, нямало нищо - нямало планети, нямало звезди, нямало абсолютно нищо - празнота, която учените наричат Нулева точка. Вакуум, в който нямало нищо.
Вибрационната честота на името на Бога, когато Бог направил тази стъпка в съзиданието, се нарича Мелхизедек. И след това, миг по-късно във времето, бил създаден Христос. Мелхизедек и Христос са тясно свързани. Ето защо, когато Исус започнал да проповядва, той не можел да направи нищо, преди да стане член на Ордена Алфа и Омега на Мелхизедек. Трябвало да се свърже с мелхизедекския аспект, за да свърши тук това, за което бил изпратен.
Но в момента, в който бил създаден Христос, се родил и трети компонент, който бил съвкупност от Мелхизедек и Христос. Ние нямаме име за това състояние на Земята, но индусите го наричат Върховна личност. Тя е по-високо проявление, съвкупност от Мелхизедек и Христос. Това триединство, тези три аспекта се появили почти едновременно,
но в този ред.
Христос е тялото, физическият аспект на цялото сътворение - планетите, звездите, слънцата, хората и всичко, което виждаме, и дори онова, което не можем да видим - всичко това е част от Христос, то е тялото Христово. Така че еволюцията преминала през Христос, но от Мелхизедек. Животът е еволюционен цикъл, в който висшето съзнание се спуска все по-надолу и надолу, към нива на съзнанието, които се развиват и продължават да се развиват на все по-ниско ниво. А това е най-ниското ниво, ние сме на дъното. Така че има христови и мелхизедек-ски нива по целия път надолу, там, където сме ние - има ги и в издигането, и в падението.
Сега ни предстои да се върнем обратно. На съзнанието му предстои път обратно към Източника, а на нас - големи, невиждани до момента скокове в съзнанието. Това ще бъде велико пътуване, защото ще се извърши изключително бързо - изглежда невъзможно, но не е невъзможно, защото вече го правим.
Истината е, че всеки един е Мелхизедек и всеки е Христос. Всеки е частоттази енергия, всеки носи Бог в себе си. Представата, че някои хора са по-велики от други, не е вярна. Ние всички сме еднакви, еднакво ценни, равни, на всяко ниво. Някои от нас обаче са навлезли по-надълбоко или са отишли по-напред от други, и са придобили мъдрост, която другите все още не притежават. Това не ни прави по-добри, ние сме просто изследователи и сега се връщаме обратно, всички заедно към началната точка.
Ние сме само една проба, нищо от нашата реалност не съществува, и това се отнася до всички ни.
След време откриваме, че има и ново стъпало, което в началото не сме виждали, качваме се на това стъпало и ставаме още по-велики отпреди. Със сигурност има повече от хиляда нива на това Мелхи-зедекско съзнание. Можем да продължим нагоре, а можем и да останем на това място - ние сме едно и сътворението е вътре в нас, - и трябва да вземем оешение, което зависи изцяло от нашето единство.
Можем да се върнем обратно към сътворението, извън това ниво и всичките му творения, и да се завърнем към единството, което сме били преди, или да направим още едно кръгче. Ако направим последното, ставаме отново мелхизедеци и животът мигновено ще ни използва, защото сега знаем как да живеем на всички нива на измерението, и ще ни подпомага.
Светът на всяко измерение е невероятно различен. Ще отнеме много време да се научим как да поддържаме живота си във всеки един от тези светове, но когато поискаме да вървим нагоре или надолу, знаем как.
Така човек става като белите кръвни телца в организма, които животът използва, и ако някога някъде се появи проблем на съответното измерение, се появява Мелхизедек и казва: „Добре, приятелю, трябва да направиш това и това, за да си помогнеш".
И тъй като сега предстои огромна промяна в измерението, Мелхизедекското съзнание е отново тук, на Земята.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Еконт Офис - 5,00 лева
Еконт Адрес - 7,00 лева

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 50 лева


® 2011 Atar